Siste nytt og konserter

Klikk her for å begynne å skrive. Ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur quis.

Vi tar i mot klær, sko, hygieneartikler, medisiner, dyner, puter, soveposer, håndklær, tørrvarer og tilsvarende. Samles inn i Stavanger!

Vi har fått donert 2 rullestoler godkjente for persontransport i minibussen! Dette vil komme til god nytte på neste tur for å transportere flyktninger til Norge. Hjelp oss å hjelpe - VIPPS 788556!

Takk igjen til Voss Water som har donert vann til Ukraina. Joon Øgren Andersen i vår organisasjon har nå hentet 3456 flasker med vann hos Voss og levert til Ei hjelpende hånd som skal levere dette til Ukraina denne måneden. De gjør en flott jobb med å bistå Ukraina med hjelp og utstyr! Hjelp oss gjerne slik at vi kan...

Vårt team har returnert fra vår tur til Polen med 8 flyktninger fra Ukraina. De ble hentet i Polen, og kjørt til Råde med minibussen til vår fantastiske medarbeider Joon, og hans hjelpere Jane og Ann Beathe.Vi håper å kunne få til flere slike bistandsturer i løpet av 2023!

Vårt team har i dag levert utstyr til den ukrainske grensen. Dette vil nå bli videresendt til Ukraina av OperationAid. Ferden går nå videre mot Warszawa hvor vi skal ta med ukrainske flyktninger til Norge. Denne bistandsturen er i samarbeid med Nordic SOS Ukraine, og vi takker alle som har bidratt med økonomisk støtte og donert utstyr!

Logo

25.11.2022

Vi ønsker å få frem de norske fargene i vår logo.

Vår organisasjon jobber for tiden med et prosjekt hvor målet er å hente ukrainske flyktninger slik at de kan komme i trygghet i Norge. De praktiske formalitetene er under arbeid. Vi vil oppdatere med mer informasjon fortløpende. Vår medstifter og styremedlem Joon Øgren Andersen har i løpet av de siste månedene tatt buss-sertifikat og anskaffet...

Medlemsinformasjon

Nedlastbart materiell

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam.

EVK logo

EVK logo (PDF format)
EVK logo (PNG format)

 

Rapporter og søknadsskjema

Søknadsskjema for medlemmer (138 kB)
Søknadsskjema for styremedlem (41 kB)
Årsrapport 2017 (259 kB)
Årsrapport 2016 (39 kB)